Roger Soler arriba al Sant Cugat Esport per aportar experiència a la defensa


  • Comparteix:

Roger Soler, a la fila de dalt el segon per la dreta, amb la samarreta del Junior la temporada passada /  Font: Junior FC

Roger Soler, a la fila de dalt el segon per la dreta, amb la samarreta del Junior la temporada passada / Font: Junior FC

El Sant Cugat Esport fitxa Roger Soler, procedent del Junior FC, per cobrir la posició de central esquerrà. Per al tècnic del Sant Cugat Esport, Camilo Speranza, Roger és un defensa experimentat amb una bona sortida de pilota i que pot ocupar posicions de lateral esquerre. Aquesta és la novena incorporació del conjunt vermell-i-negre per la nova temporada.

El projecte Sant Cugat Esport 2013-14 va agafant forma i ja tenen un nou fitxatge al sac. Els vermell-i-negres han reforçat la línia defensiva amb Roger Soler, jugador de 25 anys que coneixen dels seus enfrontaments contra el Junior. Soler compleix el perfil de jugador que buscava Speranza, pel seu ordre en defensa i serietat.

Camilo Speranza, destaca la polivalència i l'experiència de Roger Soler.

Camilo Speranza

Buscàvem un jugador amb experiència per tirar l'equip endavant. Té bona sortida de pilota, es posiciona bé i és esquerrà.


Roger Soler ha jugat anteriorment amb el Junior a Segona Catalana i amb el San Cristòbal i la Gramenet B a Primera Catalana. El nou jugador del Sant Cugat Esport ha decidit acceptar l'oferta del SantCu pel projecte esportiu de Camilo Speranza.

Roger Soler

El Camilo em va trucar i em va presentar el projecte i em va agradar. Per mi és un repte, tot i que al Junior també he estat molt a gust.


Cal recordar que els santcugatencs han tingut a més de les nou incorporacions, un total d'onze baixes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.