Rússia comença amb força la ICUP i Holanda i Anglaterra també guanyen


  • Comparteix:

Imatge del partit entre Rússia i Irlanda

Imatge del partit entre Rússia i Irlanda

Rússia, actual campiona paralímpica, ha iniciat la Copa Intercontinental de futbol-7 per a persones amb lesió cerebral amb golejada (6-0) davant Irlanda en el primer partit del grup B. Anglaterra també ha superat (4-0) Veneçuela. Al grup A, Holanda ha derrotat (2-1) Escòcia i lidera la classificació juntament amb Canadà.



La ICUP s'ha iniciat amb els pronòstics previstos i Rússia ha demostrat perquè és l'actual campiona paralímpica. Amb un gran joc col·lectiu, l'equip rús ha golejat sense problemes a la feble Irlanda i lidera el grup B. L'altre resultat també ha estat un triomf d'Anglaterra (4-0) contra Veneçuela. Al grup A, Canadà se situa primera en golejar Espanya (6-1) en el matx inaugural. El segon classificat és Holanda que ha derrotat (2-1) Escòcia. A la taula de golejadors destaquen dos noms propis, Matt Brown del Canadà amb quatre dianes i el rús Eduard Ramonov amb tres.

La jornada de dilluns ens deixa aquests partits. Al grup C, Ucraïna-Estats Units, a dos quarts de deu del matí, i Austràlia Portugal, a dos quarts de dotze del migdia. A la tarda, debut del Grup D amb un atractiu Brasil-Argentina, a dos de sis, i tanca la jornada el Japó-Irlanda del Nord, a dos quarts de vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.