Ucraïna apallissa els Estats Units i Portugal venç Austràlia a l'inici del grup C


  • Comparteix:

Ucraïna ha demostrat el seu potencial davant els Estats Units / Font: Icup2013.com

Ucraïna ha demostrat el seu potencial davant els Estats Units / Font: Icup2013.com

La subcampiona paralímpica, Ucraïna, mostra el seu poder i apallissa els Estats Units (6-0) erigint-se com el líder del grup C després de la primera jornada. El segon enfrontament ha dut més igualtat, amb triomf per la mínima de Portugal (1-0) sobre Austràlia. Amb aquest resultat els ucraïnesos igualen la major pallissa fins ara del torneig, protagonitzada precisament pel campió paralímpic i gran rival d'Ucraïna pel títol de la ICUP, la selecció de Rússia.



Només falta que saltin a la gespa els equips del grup D, i és que els conjunts dels altres tres grups ja han començat a copsar quines dificultats tindran per classificar-se pels quarts de final. Qui és evident que no passarà problemes són els ucraïnesos i els russos, que han fet bons els pronòstics de fer plata i or respectivament als Jocs Paralímpics de Londres i ha apallissat els seus primers rivals.

Pel que fa a la jornada d'aquest dilluns al matí, Ucraïna no ha donat cap opció als Estats Units. Un Ivan Shkvarlo letal, amb tres gols, ha estat l'home més efectiu per sumar els tres primers punts. Portugal es col·loca en segona posició en aquest grup C, després de vèncer Austràlia amb un solitari gol de Silva Ferreira.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.