La selecció russa goleja Anglaterra i ensenya les urpes a la ICUP


  • Comparteix:

Imatge del partit entre Irlanda i Rússia del grup B

Imatge del partit entre Irlanda i Rússia del grup B

Les seleccions d'Holanda i de Rússia golegen Canadà i Anglaterra respectivament, sumen sis punts i es classifiquen per la segona fase de la Copa Intercontinental de futbol 7 per a persones amb lesió cerebral. Per la seva banda, Espanya i Veneçuela ja no opten a les medalles després de no sumar cap punt en les primeres dues jornades de competició. Escòcia, Canadà, Irlanda i Anglaterra es jugaran les garrofes en l'últim partit de la fase de grups.



La selecció russa, actual campiona del món, ha demostrat en només dos partits la seva condició de favorita de la ICUP 2013. El conjunt soviètic ha endossat un contundent 8-0 a la selecció d'Anglaterra, que havia golejat Veneçuela en el primer partit del grup B. Amb aquesta victòria, Rússia s'assegura el pas a la segona ronda del torneig i obliga als britànics a jugar-se l'accés en l'última jornada contra Irlanda. Precisament, Irlanda ha posat el punt final al quart dia de competició de la ICUP golejant (7-0) la feble Veneçuela, que diu adéu a totes les opcions de medalla.

En la jornada matinal, Holanda també ha aconseguit l'accés a la segona ronda del torneig després de derrotar contundentment (8-0) la selecció de Canadà. Per la seva banda, Espanya ha caigut (0-6) a mans de la selecció escocesa i ha dit adéu al podi de la ICUP. Escocesos i canadencs es jugaran la segona plaça de grup en l'últim partit del grup A.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.