Migue posa calma davant la notícia del concurs de creditors del Girona


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La notícia que el Girona ha presentat els últims dies concurs de creditors ha agafat l'equip per sospresa. El santcugatenc, Migue González, capità del conjunt gironí, assegura que estan tranquils després d'haver parlat amb la directiva.

El defensa santcugatenc assegura que en les set temporades que porta al Girona mai no ha passat per una situació així. El club, que ha presentat el concurs segons diu per ' garantir la seva viabilitat', no va informar els jugadors fins aquest dimarts. Migue, que en un primer moment es podia haver sentit molest, diu que el tema està resolt i que el que vol fer és jugar.

Migue González

Hem parlat amb el club i no ens afectarà. Hem d'estar tranquils i anar tots a una. Mai no hem viscut cap concurs de creditors aquí.


El Girona, que està vivint un inici de pretemporada de novetats i canvis en diferents àmbits, lluitarà segons el seu capità per mantenir la categoria. De moment, els de Montilivi contiuen preparant el nou curs i aquest dimecres s'enfronten a casa en partit amistós al Nàstic a dos quarts de nou del vespre.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.