Espanya apallissa el Japó per evitar ser cuer i acaba amb bones sensacions

Raúl Pacheco, amb la pilota, ha anotat dos gols / Font: ICUP

La selecció espanyola evita acabar a l'última posició de la Copa Intercontintental de Futbol 7 per a persones amb paràlisi cerebral després d'apallissar (1-7) el Japó. Malgrat que els espanyols han començat perdent, la major superioritat al camp s'ha acabat traduint amb una festa de gols que ha fet que el combinat d'Ismael Sanz s'acomiadés amb bon gust de boca. En el partit pel 13è i el 14è lloc Austràlia ha superat per la mínima Veneçuela (1-0).

Els jugadors espanyols han tingut la seva millor actuació el dia del seu comiat de l'ICUP. En cinc partits Espanya havia anotat dos gols, i en el sisè matx ha estat capaç de fer-ne set, amb dos de Sergio Clemente, dos de Raúl Pacheco, dos d'Emilio Ribeiro i un de Carlos Rodríguez. A més, els espanyols han hagut de capgirar el matx, i és que a la primera part, tot i el clar domini d'ocasions i joc dels de Sanz, la punteria ha fallat i ha estat el japonès Tatsuhiro Ura qui ha avançat el seu equip, posant un 1 a 0 amb el qual s'ha arribat al descans. A la segona meitat Sergio Clemente ha desencallat el partit fent l'empat i a partir de llavors ha començat la pluja de gols fins arribar als set. El seleccionador espanyol, Ismael Sanz, celebra la bona sensació amb la qual clouen la competició.

Ismael Sanz

No ens va sortir molt bé el partit anterior, però avui s'ho han cregut i marxem amb aquest sabor de boca que tant desitjàvem.

En el segon partit de la matinal Austràlia ha vençut Veneçuela i això li ha donat la 13a posició, quedant-se la 14a els veneçolans. A la jornada de la tarda es duran a terme els partits per la 11a i 12a plaça, que es disputaran Portugal i Irlanda del Nord, i el que determinarà la 9a i la 10a plaça, que jugaran Canadà i Anglaterra.