El SantCu empata a 0 contra l'Europa de Tercera Divisió


  • Comparteix:

El SantCu ha empatat a 0 amb l'Europa de Tercera Divisió

El SantCu ha empatat a 0 amb l'Europa de Tercera Divisió

El Sant Cugat Esport ha empatat (0-0) davant l'Europa de Tercera Divisió en el primer matx de pretemporada dels de Camilo Speranza. Els santcugatencs han demostrat un gran ordre defensiu frenant els atacs constants dels graciencs.

Bon debut i bona estrena del SantCu a la pretemporada. Els santcugatencs amb només quatre sessions d'entrenament han pogut empatar davant un Europa que milita dues categories per damunt dels santcugatencs, concretament a Tercera Divisió. Molta joventut a la plantilla vermell-i-negra, però molta il·lusió i bon treball defensiu. El nou entrenador de l'equip, Camilo Speranza, ha deixat ben clar que vol que l'equip estigui ben junt i sobretot que s'activin en defensa després de perdre la pilota. Les 14 noves incorporacions han deixat detalls de la seva qualitat davant un Europa que ha dut la iniciativa del matx.

Els vermell-i-negres jugaran aquest diumenge al camp del Mollet, de Primera Catalana, a dos quarts de vuit del vespre i seguiran amb la seva preparació de cara a l'inici de lliga que serà el 8 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.