El SantCu fa girar el pojecte del primer equip femení al voltant del planter


  • Comparteix:

El SantCu vol tornar a somriure

El SantCu vol tornar a somriure

El Sant Cugat Esport femení afronta la temporada amb una renovació de plantilla i reforçant l'ideari del planter. Després del descens de l'any passat, quan l'equip va perdre la categoria de Preferent i va baixar a Primera Divisió, el club ha donat la batuta del primer equip a Carles Rubio, i vol donar pas a la plantilla a entre quatre i cinc jugadores del planter, d'entre el segon equip i el cadet. A més, a l'inici de pretemporada hi haurà algunes jugadores en prova per tal de veure si es poden incorporar a l'entitat.

Si la passada temporada, a aquestes alçades, arribava al club Natàlia Astrain, prestigiosa entrenadora amb la qual el club volia donar un salt de qualitat, ara el missatge del Sant Cugat Esport és igualment competitiu però fent èmfasi, alhora, en el planter com a clau per a la formació del SantCu del present i del futur. Així doncs, tant el responsable de la secció femenina del SantCu, Tono Cadevall, com el seu entrenador han volgut formar un projecte de futur, amb el qual els objectius es plantegin des d'una òptica pacient. Cadevall afirma que no posaran pressió a les seves jugadores per conceptes com l'ascens.

Tono Cadevall

D'entrada no apretarem l'equip amb aquesta intenció, volem una dinàmica guanyadora.


Serà a partir del dilluns 26 d'agost quan les jugadores que segueixen, aquelles que opten a ser del primer equip provinents del planter i el grup de jugadores de fora que vinguin a provar sort a Sant Cugat començaran les sessions per conjuntar una plantilla que a dia d'avui té encara molts aspectes a definir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.