L'Olímpyc Floresta sorprèn el totpoderós Montcada i suma un punt a l'últim instant

Un gol d'Oriol Romero a cinc segons per al final dóna el primer punt a l'Olímpyc Floresta en la seva estrena a Can Llobet en empatar (3-3) a casa davant el Montcada. Els florestans perdien per dos gols de diferència quan restava un minut però un gol d'Albert Cardona i l'últim d'Oriol Romero han fet embogir Can Llobet en el primer partit de la temporada. El Montcada es presentava com un rival difícil per haver quedat segon classificat de la categoria la temporada passada.

L'Olímpyc Floresta s'estrenava a Segona Divisió B davant un dels conjunts, en principi, aspirants al títol de lliga. Tot i les arribades incials dels locals un pal del Montcada ha precedit el primer gol de Quimet en el minut nou després d'una falta. Els florestans no s'han amagat i Oriol Romero ha empès cap a dins una passada creuada per empatar només dos minuts després. Els visitants volien demostrar els seus galons i ho han fet posant-se de nou per davant gràcies a una paret i un xut de fora l'àrea de Roger. Amb l'1 a 2 s'ha arribat al descans.

A la represa els blanc-i-blaus han seguit buscant el premi i han disposat d'ocasions com un pal de Martí Àngel, però en el minut 34 el visitant Roger ha marcat des de més de mig camp aprofitant que Òscar Cruz estava avançat. Quan semblava que els tres punts marxarien a Montcada, l'Olímpyc s'ha posat a jugar de cinc i a un minut per al final Albert Cardona ha donat el gol de l'esperança. En els últims instants, Fernando ha pogut empatar, però el seu xut l'ha aturat el porter visitant i quan ja s'esgotava el temps Oriol Romero ha trobat una pilota creuada per situar-la dins la porteria i fer embogir les grades de Can Llobet amb el primer punt florestà a la categoria.

L'autor del segon gol florestà, Albert Cardona, destaca la importància de treure un punt davant un rival tan poderós.

Albert Cardona

Estem molt contents, hem fet un primer partit de lliga davant un equip que l'any passat va quedar molt bé. Hem fet un partit perfecte.

El primer rival a domicili dels florestans serà la setmana vinent a la pista del Unión-Las Palmas.