El Junior goleja el la Múnia amb un joc molt combinatiu dels santcugatencs

El Junior guanya (4-0) el la Múnia a la tercera jornada del grup 3 de Segona Catalana. Rafiu per partida doble, Suriol i Pol Gama han estat els golejadors en un matx que els santcugatencs han controlat en tot moment amb un joc molt combinatiu. Amb aquesta victòria els blau-i-negres sumen sis punts en tres jornades.

Bon partit dels homes de Paco Carballo que poc a poc van definint l'estil del Junior 2013-14. Molt de toc i joc combinatiu són les senyes d'identitat d'aquest equip. Contra el la Múnia, els santcugatencs han controlat el joc des del primer minut i ben aviat Suriol ha avançat el Junior després d'una bona jugada de combinació amb Rafiu i Pol Gama. Precisament Rafiu ha estat el que ha fet el segon gol superant un mà a mà amb el porter visitant i Pol Gama el tercer abans d'arribar al descans amb una rematada tacó a l'àrea petita.

En el segon temps els visitants han buscat retallar distàncies i han tingut més presència en atac que en els primers mintus. Malgrat la millora del la Múnia, el Junior ha continuat amb el seu domini i gairebé a les acaballes del matx de nou Rafiu ha tornat a marcar després d'una bona jugada per banda amb Raimón i Pol Barceló. Al final tres punts per al Junior i la sensació de bon joc local entre els assistents a les instal·lacions santcugatenques.

L'entrenador del Junior, Paco Carballo, destaca els bons minuts inicials del seu equip.