El Futbol Sala Sant Cugat torna a plantar cara però cau per segon cop

El Futbol Sala Sant Cugat encadena la segona derrota a Segona Divisió B després de perdre (3-5) davant el Marfil Santa Coloma B. Els vermell-i-negres han plantat cara al filial colomenc, però a un minut i mig per al final han vist com se'ls escapava la possibilitat de sumar el primer punt de la temporada.

El Futbol Sala Sant Cugat ha sortit a la pista conscient que el rival tindria més possessió, però ha aprofitat algun contraatac per buscar la porteria rival. En un primer temps amb poques ocasions els visitants han aconseguit el primer gol gràcies a una jugada individual de Dani Castro en el minut 17. Quan semblava que amb només un cop per als locals s'arribaria al descans el Marfil B ha aconseguit posar un avantatge de dos gols a quinze segons per a l'acabament. Els vermell-i-negres han sortit disposats a capgirar el resultat i Marc Casas ha escurçat distàncies just després d'un pal visitant. Poc després el Marfil B ha fet l'1 a 3, però Richi ha tornat a apropar al seu equip en el marcador. Els vermell-i-negres somiaven amb l'empat, però un altre cop han anotat els visitants tornant a posar un avantatge de dos gols. Com ja havia passat anteriorment Richi ha tornat a marcar per donar vida al partit i així s'ha arribat als últims instants. Els vermell-i-negres s'han posat a jugar de cinc donant-ho tot per buscar l'empat, però en una contra Dani Castro ha sentenciat amb el seu tercer gol.

El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Albert Tejero, es mostra satisfet pel bon joc però lamenta tornar a perdre en els últims instants.

Albert Tejero

Ha estat una llàstima pel bon treball fet. Competim bé però se'ns escapen els partits en els últims minuts de partit.

Els vermell-i-negres estan a la cua de la classificació després de no sumar cap punt en les dues primeres jornades.