Jornada rodona del Valldoreix B i Mira-sol Baco que debuten a la lliga amb triomf


  • Comparteix:

El Mira-sol ha debutat amb triomf a Quarta Catalana / Font: Mira-sol Baco

El Mira-sol ha debutat amb triomf a Quarta Catalana / Font: Mira-sol Baco

El Valldoreix B guanya (2-3) davant el San Pancracio al grup 12 de Quarta Catalana. Al grup 15 el Mira-sol venç (2-1) contra el Bellaterra. En la mateixa categoria el Valldoreix C perd (3-1) amb l'Olímpic can Fatjó i L'Athlètic Nouvallès empata (1-1) contra La Plana. Al grup 6 de Tercera Catalana el Junior B cau (2-0) amb La Romànica, i també ho fa el Valldoreix (7-0) contra el Sant Just al grup 10.

El Valldoreix B s'estrena al grup 12 de Quarta Catalana amb victòria (2-3) davant el San Pancracio B. Tot i que els locals Carlos Medina i Alan Bracke han marcat els dos primers gols del partit, Francisco de Borja Valls, Francisco Javier Cornet i Álvaro Parcerisa han anotat les tres dianes valldoreixenques que han permès sumar tres punts al conjunt verd-i-blanc.

Al mateix grup l'Athlètic Nouvallès ha empatat (1-1) amb el La Plana i ha vist com se li escapaven els tres punts al minut 88 amb un gol d'Alexandre Morte.

Al grup 14 el Valldoreix C ha perdut (3-1) a domicili amb l'Olímpic Can Fatjó B. El gol de Lucas Manel no ha pogut evitar la derrota valldoreixenca.

Al grup 15 el Mira-sol ha guanyat (2-1) després d'una remuntada cortesia d'Agustín Peñarroya, que ha marcat dos gols als minuts 39 i 74 que han servit en safata la victòria mirasolenca.

Al grup 6 de Tercera Catalana el Junior B ha caigut (2-0) amb el la Romànica després que el jugador local Víctor Nicolás hagi marcat els dos únics gols del partit. I la Penya Blaugrana també ha perdut (0-3) amb l'Atlàntic Barceloneta i continua amb 0 punts.

Al grup 10 el Valldoreix ha protagonitzat una contundent derrota (7-0) a casa del Sant Just. Quatre gols de Carlos Suesta, dos de Jan Antoni González i un de Joan Piñol.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.