Valldoreix presenta el nou Camp d'Esports d'ús públic i gratuït


  • Comparteix:

Aspecte de la nova zona esportiva de Valldoreix / Font:EMD

Aspecte de la nova zona esportiva de Valldoreix / Font:EMD

Valldoreix disposa des de finals d'agost d'una nova zona esportiva habilitada per a la pràctica del futbol a l'Avinguda del Castellot. L'espai, d'ús públic i gratuït, consta de dos camps de futbol 7 i un de futbol 11 de terra, condicionats per l'EMD de Valldoreix. Aquest és un primer pas per projectar, en un futur, un equipament definitu, segons ha dit el vocal d'Esports, Xavier Gavaldà. Aquest dissabte tindrà lloc la inauguració, just després de la presentació dels clubs valldoreixencs.

Aquesta nova zona esportiva a Valldoreix respon a la demanada de la ciutadania i al compromís electoral de l'equip de govern. Aquest però és un pas provisional perquè com explica el vocal d'Esports, Xavier Gavaldà, la idea és fer un equipament definitiu en un futur. L'afectació dels terrenys pel Vial d'Enllaç frena, ara com ara, el projecte final.

Xavier Gavaldà

Aquest terreny està afectat pel Vial d'Enllaç, que s'està desprogramant, llavors podrem crear un camp en condicions.


Un cop desprogramada l'afectació, hi hagi els recursos necessaris i l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) doni els permisos pertinents, l'EMD de Valldoreix treballarà en el projecte final, com ha reconegut el president del govern valldoreixenc, Josep Puig, que a més no ha volgut parlar de terminis.

L'EMD de Valldoreix ha invertit 20 mil euros en retirar les soques dels pins, aplanar i condicionar el terreny, marcar els camps i instal·lar-hi les porteries. Les obres s'han fet durant l'estiu i alguns valldoreixencs ja han fet ús dels camps. Per anar-hi caldrà fer reserva on line al lloc web Valldoreix.cat.

Aquest dissabte a partir de les onze del matí tindrà lloc la presentació dels clubs de Valldoreix al pavelló i a les dotze el partit inaugural de futbol al nou Camp d'Esports i un aperitiu per als assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.