El SantCu presenta la nova temporada amb una mirada solidària a l'Índia


  • Comparteix:

Imatge de la presentació del SantCu de l'any 2012

Imatge de la presentació del SantCu de l'any 2012

El Sant Cugat Esport estrena aquest divendres la temporada 2013-2014 amb una presentació farcida de solidaritat on el campus que el club va fer a l'Índia tindrà un paper protagonista. A nivell esportiu, el club presentarà els 33 conjunts que enguany vestiran la samarreta vermell-i-negra.

El SantCu s'enfunda de nou el vestit de les grans ocasions per presentar la totalitat de les plantilles que aquesta temporada defensaran l'escut de l'entitat. Com ens els últims anys, la solidaritat serà un dels plats forts de la presentació i enguany amb més raó que mai. L'acte recordarà el campus que l'entitat va fer a l'Índia al juliol i la tasca que es va dur a terme al país asiàtic juntament amb la Fundación Vicente Ferrer. El responsable de Comunicació del Sant Cugat Esport, Xavier Ros, explica el record que es tindrà del campus a la presentació.

Xavier Ros

Hi haurà una estona que la dedicarem al campus que vam fer a l'Índia. Recordarem la feina que vam fer allà.


A l'acte també hi tindran un paper protagonista l'equip ASDI i el premi Personatge SantCu. A la presentació de la nova temporada s'hi espera la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, del regidor d'Esports, Xavier Tizón, del director del Consell Català de l'Esport, Gerard Figueras, i del president de l'ONG Esport Solidari Internacional, Josep Maldonado.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.