El SantCu femení busca el primer triomf davant el cuer, el Levante Las Planas B


  • Comparteix:

Imatge del SantCu abans de començar un partit

Imatge del SantCu abans de començar un partit

El conjunt femení del Sant Cugat Esport rep el Levante Las Planas aquest diumenge a tres quarts de cinc de la tarda en el partit corresponent a la tercera jornada del grup 1 de Primera Divisió. Les vermell-i-negres sumen un punt en dos partits mentre que les de Sant Joan Despí encara no n'han sumat cap.

El SantCu femení ha demostrat en els dos partits de lliga el seu punt més fort i també el més dèbil. El punt fort és la defensa i és que en els dos partits que ha disputat fins el moment només ha encaixat un gol, la setmana passada al camp del Fontsanta-Fatjó. D'altra banda el punt dèbil de les vermell-i-negres és la faceta atacant perquè després d'aquestes dues primeres jornades encara no han pogut anotar cap gol. Tot i això, els números del Levante Las Planas són els més dolents del grup i per això estan en l'última posició. Les de Sant Joan Despí han anotat un gol, però han encaixat fins a 10 sent un dels quatre equips que encara no han puntuat. L'entrenador del Sant Cuga Esport femení, Carles Rubio, destaca els punts forts i els punts fluixos del Levante Las Planas B.

Carles Rubio

Tenen dues noies al centre del camp que la toque n molt bé. Però, en punta tenen certes dificultats i en defensa no són massa expeditives.


El SantCu per la seva banda és 12è classificat sent l'únic equip que suma un punt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.