El SantCu perd al camp del Sitges i encara no coneix la victòria a domicili

El SantCu segueix sense guanyar lluny de casa

Un gol de penal del Sitges a cinc minuts per al final provoca la derrota del SantCu (2-1) en la cinquena jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els vermell-i-negres s'han avançat en el marcador en el minut 33 amb un gol de Simón Basanta, però en el segon temps els locals han capgirat el marcador. El SantCu ha perdut els tres partits que ha jugat a domicili.

El SantCu continua sense guanyar a domicili. Després de cinc jornades i tres desplaçaments, l'equip de Camilo Speranza no ha sumat cap punt com a visitant. Els vermell-i-negres han tingut la sort en contra. Després d'avançar-se en el marcador gràcies a Simón Basanta i amb ocasions per ampliar el marcador, el segon temps ha servit per veure com el Sitges capgirava el resultat. Primer Over Ramos al 60 i Sergio Ximenez a cinc minuts per al final de penal han certificat la derrota vermell-i-negre. El SantCu es queda a la part mitja baixa del grup 3 de Segona Catalana i la propera jornada rebran el Bellvitg, colíder del grup, amb 15 punts sumats dels 15 jugats.