El Pallejà supera el Futbol Sala Sant Cugat en un partit vibrant

El Futbol Sala Sant Cugat segueix sense puntuar a Segona B després de caure contra el Pallejà (3-8) en un partit intens. Els santcugatencs han arribat a posar-se dues vegades per davant en el marcador, però al tram final del partit l'efectivitat visitant ha decidit el matx. Albert Tejero ha col·locat els seus homes jugant de cinc en els darrers compassos del matx, fet que ha aprofitat el Pallejà per posar la contundent diferència final en el marcador.

El Futbol Sala Sant Cugat competeix, agrada, però segueix sense saber què és puntuar aquesta temporada a Segona Divisió B. En el partit contra el Pallejà, corresponent a la quarta jornada, ambdós equips han sortit expectants cap al joc rival, però poc han durat les presentacions. I és que en el minut tres el partit s'ha tornat boig, i en poc menys de 60 segons han arribat tres gols. Amb un refús els visitants s'han avançat amb el 0 a 1, pràcticament a la següent jugada Richi ha empatat en un gol de pissarra i de nou a la següent possessió el Pallejà s'ha tornat a posar per davant en el marcador amb el segon gol. La pressió defensiva visitant, amb les línies molt amunt, ha dificultat la circulació de pilota vermell-i-negra, però en un contraatac Marc Casas ha pogut empatar. A l'equador de la primera meitat, i quan les ocasions se succeïen per part dels dos equips, ha arribat la primera jugada polèmica del partit. Un penal dubtós ha fet que els de Pallejà fessin el tercer i tornessin a dominar en l'electrònic, arribant al descans per davant. Als tres minuts de la represa, de nou Marc Casas ha fet l'empat per als locals, fent vibrar l'afició del SantCu, un empat a tres que en aquesta ocasió ha durat uns vuit minuts. Quan en restaven nou per acabar el partit, Jordi Palau s'ha fet un embolic amb la pilota i en una jugada desafortunada el Pallejà ha fet el quart. Una bona combinació dels visitants ha provocat el cinquè, fet que ha precipitat els vermell-i-negres a jugar de cinc. Els de Pallejà ho han aprofitat per fer tres gols més, dos amb xut de porteria a porteria i un sense oposició. L'entrenador dels de Sant Cugat, Albert Tejero, ha lamentat els detalls que de moment els allunyen del triomf.

Albert Tejero

És un resultat massa exagerat pel que ha estat el partit. Hem estat lluitant, hem tingut les oportunitats, però ens està faltant sort.

Amb aquest resultat els de Tejero sumen quatre derrotes en quatre partits, algunes d'elles contra equips que a hores d'ara estan a la part alta de la classificació. L'entrenador ja ha assegurat que serà la paciència i seguir amb aquesta línia de treball el que els aproparà a puntuar.