Ruiz (SantCu) :'Fora de casa hem d'estar més concentrats i ser contundents'


  • Comparteix:

Quim Ruiz en acció contra el Moja

Quim Ruiz en acció contra el Moja

El Sant Cugat Esport acumula tres derrotes en el tres partits que ha disputat com a visitant en el grup 3 de Segona Catalana. El defensa vermell-i-negre Quim Ruiz analitza els motius d'aquestes derrotes fora de la ZEM Jaume Tubau i afirma que necessiten ser més contundents en defensa i estar més concentrats.

El defensa santcugatenc Quim Ruiz fa autocrítica i reconeix els errors del seu equip en les tres derrotes que acumula com a visitant. Errades en la concentració i falta de contundència en certs moments, a més de la manca de sort en d'altres, són l'explicació que Ruiz dóna al mal inici de l'equip com a visitant.

Quim Ruiz

Fora de casa hem d'estar més concentrats i jugar més fàcil. El factor sort de cara a definició ens afecta, però la sort ve i va i la lliga és molt llarga.


De la mateixa manera, el defensa vermell-i-negre valora el bon inici com a locals i la millora que han tingut a mesura que han anat passant els partits.

Quim Ruiz

A casa sí que hem tingut la sort de cara. Hem guanyat per la mínima, tot i millorar amb el pas dels dies. Esperem que duri.


El següent partit del Sant Cugat Esport serà a casa aquest diumenge contra la Unificación Bellvitge. Quim Ruiz i els seus companys esperen continuar amb la bona línia a la ZEM Jaume Tubau.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.