El SantCu es juga la condició d'imbatut com a local amb l'Unificación Bellvitge


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport busca seguir imbatut com a local

El Sant Cugat Esport busca seguir imbatut com a local

El Sant Cugat Esport rep el poderós Unificación Bellvitge a la ZEM Jaume Tubau, un rival que no ha perdut cap punt en els cinc primers partits del grup 3 de Segona Catalana. Els vermell-i-negres aspiren sumar la tercera victòria consecutiva a casa, resultat que els mantindria imbatuts com a locals.

El colíder del grup 3 de Segona Catalana, l'Unificación Bellvitge, visita la ZEM Jaume Tubau amb l'objectiu clar de trencar la bona ratxa del SantCu com a local. Els vermell-i-negres van superar per 2-1 el Moja en la segona jornada de lliga i també van guanyar el Juventud Prat per idèntic resultat a la quarta. Els santcugatencs mostren cada jornada una millora de joc, però els resultats lluny de la ZEM Jaume Tubau no acaben de sortir. El central santcugatenc Quim Ruiz espera que els bons resultats com a locals continuïn succeint-se.

Quim Ruiz

L'altre dia vam jugar millor, però vam acabar patint. Estem tenint la sort de guanyar per la mínima. Esperem que duri.


El partit entre els santcugatencs i els hospitalencs es disputa a la ZEM Jaume, diumenge a tres quarts de cinc de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.