Enric Sànchez substitueix Adrià Peiró al Futbol Sala Sant Cugat


  • Comparteix:

Adrià Peiró estarà sis mesos de baixa

Adrià Peiró estarà sis mesos de baixa

El jugador del segon equip del Futbol Sala Sant Cugat Enric Sánchez reforçarà la primera plantilla de l'entitat santcugatenca aquesta jornada. El club ha decidit incorporar un jugador que ja havia entrat a la rutina del primer equip en la pretemporada després de la lesió del lligament creuat que es va fer Adrià Peiró.

La derrota del Futbol Sala Sant Cugat contra l'Escola Pia (7-2) de la tercera jornada de Segona B va tindre una nota negativa que va molt més enllà del resultat. El jugador vermell-i-negre Adrià Peiró va lesionar-se el lligament creuat del menisc de la cama esquerra i no podrà tornar a jugar fins d'aquí sis mesos. Peiró explica el moment de la seva lesió i somia en tornar a jugar el dia del derbi contra l'Olímpyc Floresta.

Adrià Peiro

Anava a controlar una pilota llarga i el genoll no em va respondre. L'objectiu és tornar contra l'Olímpyc, però això queda molt lluny.


Peiró s'operarà el 22 de novembre i haurà d'estar un mes per recuperar-se i fer-ne quatre més de rehabilitació. L'entrenador del Futbol Sala Sant Cugat, Albert Tejero, explica les virtuts que aportava Peiró a l'equip i diu que Enric serà l'home que el substituirà.

Albert Tejero

Era un jugador amb molt de cos i treballava molt bé. L'Enric ja ens va ajudar a la pretemporada i poc a poc anirà entrant a l'equip.


Amb la incorporació d'Enric Sánchez, Tejero descarta nous fitxatges per completar la plantilla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.