El CFU Mira-sol Baco compta amb 20 equips per a la temporada 2013-14


  • Comparteix:

Imatge de la presentació de l'any passat

Imatge de la presentació de l'any passat

El CFU Mira-sol Baco es presenta davant dels seus aficionats aquest divendres a dos quarts de set de la tarda a la ZEM de Mira-sol. En total seran 20 els equips que trepitjaran la gespa, des dels prebenjamins fins els veterans, en una cerimònia que servirà per presentar les noves equipacions per aquesta temporada.

Enguany el club mirasolenc disposa de tres prebenjamins, quatre benjamis, cinc alevins, tres infantils, dos cadets, un juvenil, un amateur i un equip de veterans. Tot i tenir un equip menys respecte l'any passat, ja que hi havia un parell de conjunts juvenils, la nòmina de jugadors és pràcticament similar superant els 300 entre totes les categories. Cal destacar la presència de quatre equips a Primera Divisió, el juvenil, l'infantil, l'aleví i el cadet, aquest últim des de fa quatre temporades. A més, l'amateur ha començat la temporada de manera espectacular sumant un ple de victòries en les quatre primeres jornades al grup 15 de Quarta Catalana.

A la presentació ha confirmat la seva assistència el regidor d'Esports, Xavier Tizón.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.