Ascendir l'amateur i mantenir les categories assolides, objectius del Mira-sol


  • Comparteix:

Imatge de la foto de família de la presentació dels equips del Mira-sol Baco

Imatge de la foto de família de la presentació dels equips del Mira-sol Baco

El Mira-sol Baco presenta la temporada 2013/2014 amb tres objectius entre cella i cella; la formació futbolísitica dels més petits, mantenir les categories assolides durant el curs passat i ascendir l'equip amateur de l'entitat. A més, durant l'acte d'aquest divendres, el club ha anunciat un acord per enviar material esportiu al sud del Senegal.



Fins a 20 plantilles verd-i-negres han desfilat aquest divendres per la ZEM Mira-sol en la presentació del nou curs. Des dels prebenjamis fins als jugadors del primer equip del Mira-sol Baco han anat desfilant per la gespa del camp sota l'atenta mirada dels pares i els familiars dels esportistes. Abans de la sortida del primer equip, el club ha volgut reconèixer els tres ascensos que van assolir el curs passat un dels equips benjamins, un dels alevins i el juvenil A. També s'ha fet un reconeixement a Jordi Gómez, antic coordinador esportiu de l'entitat, per la seva tasca durant les últimes temporades. A partir d'aquí, el protagonisme ha estat per als jugadors del primer equip del club que han sortit de la mà amb els joves esportistes del prebenjamí. Precisament, el president de l'enitat mirasolenca, Joan Salabert, creu que un dels objectius esportius del club és l'ascens a Tercera Catalana del primer equip.

Joan Salabert

Hi ha un efecte que està sempre present en el nostre objectiu que és l'ascens del primer equip.


En l'acte, el Mira-sol Baco ha presentat un acord amb Manel Delgado per enviar roba esportiva al sud del Senegal. Joan Salabert diu que és per a una escola de futbol que s'està muntant.

Joan Salabert

Tot aquest paquet de roba va al Senegal. El Manel està generant una pseudoescola i nosaltres l'ajudem amb el material.


La presentació de la temporada 2013/2014 del Mira-Sol Baco ha acabat amb la tradicional foto de família amb tots els membres de l'enitat. L'acte ha comptat amb la presència del regidor d'Esports, Xavier Tizón, que ha rebut de mans del president de l'entitat la nova samarreta d'aquesta temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.