El Junior i el SantCu empaten en un derbi agònic farcit de polèmica

El Junior i el Sant Cugat Esport empaten (4-4) després d'un partit boig en el derbi local del grup 3 de Segona Catalana. Els visitants han marxat al descans amb un 1-4 al marcador, però el Junior ha sabut reaccionar i ha acabat empatant a les acaballes del matx. Quim, Mayol, Marcelo i Bonamich han fet els gols vermell-i-negres i Rafiu, Català, Pau Gama i Pablo han marcat per part dels locals.

El derbi santcugatenc entre el Junior i el SantCu ha estat a l'alçada de les expectatives i ha repartit gols i expulsions pels dos equips. Els visitants han exhibit un treball tàctic brillant ofegant el joc de toc dels locals. Fruit d'aquesta bona pressió, els vermell-i-negres, avui de blanc, han trobat recompensa ben aviat amb el primer gol, obra de Quim després d'una jugada a pilota parada. El Junior no trobava la manera de parar les ofensives del SantCu i en el minut 13, Mayol ha resolt un u contra u davant del porter i ha fet el 0-2.

Quan menys s'ho mereixien, Rafiu ha retallat distàncies pels locals. El davanter ha marcat després d'una bona jugada dels blau-i-negres per la banda esquerra. La reacció del Junior ha estat un miratge i Marcelo ha fet el tercer després d'una precisa rematada de cap. Quan semblava que el partit arribaria a la mitja part amb 1-3 en el marcador, Bonamich ha enfonsat els ànims locals fent l'1-4. La jugada ha encès els ànims de l'afició local, que ha demanat falta de l'atacant vermell-i-negre.

A la represa, el SantCu ha baixat la intensitat en la pressió i ha donat més llibertat al Junior per tocar a la zona mitja del camp. El Junior s'ha fet amb la possessió i han retallat distàncies mitjançant Català. L'hàbil davanter blau-i-negre ha aprofitat una pilota al pal després d'un gran llançament de falta de Suriol per fer el 2-4. Cinc minuts després, l'àrbitre ha assenyalat penal dubtós en una jugada embolicada dins l'àrea local. Pau Gama ha transformat la pena màxima i ha fet el tercer pels blau-i-negres. A la polèmica decisió de l'àrbitre, s'hi ha sumat l'expulsió del vermell-i-negre Damián que ha etzibat un cop de colze a un jugador rival.

El Junior ha sabut aprofitar la superioritat i a falta de dos minuts per acabar el matx, ha consolidat la remuntada amb un gol de Pablo. Els instants finals del partit no han deixat canvis en el marcador, però encara hi ha hagut temps per una nova acció conflictiva. El blau-i-negre Paco ha fet una entrada molt dura sobre Marc i ha estat expulsat amb targeta vermella directa. Al final, repartiment de punts i sabor agredolç pels dos conjunts santcugatencs. El tècnic del Junior, Paco Carballo, creu que el seu equip mai ha perdut la seva essència.

Paco Carballo

El Sant Cugat ens ha intentat contrarrestar i ho ha aconseguit. L'equip ha seguit molt sencer tot i la contundència.

De la seva banda, el tècnic vermell-i-negre, Camilo Speranza, explica que hi ha hagut factors externs que no els han ajudat.

Camilo Speranza

Hi ha condicionants que a vegades t'afavoreixen i a vegades et perjudiquen. Avui, està clar que no ens han afavorit.

Tot i l'empat, el Junior encapçala la classificació del grup 3 i el SantCu segueix a la zona mitja de la taula.