El Futbol Sala Sant Cugat perd amb la Prosperitat i continua sense guanyar

El Futbol Sala Sant Cugat continua sense guanyar

El Futbol Sala Sant Cugat perd (3-7) davant la Prosperitat i continua sense puntuar després de sis jornades a Segona Divisió B. Els santcugatencs han marxat al descans amb un 0 a 3 i han intentat igualar el matx, però no han pogut amb l'efectivitat atacant.

El Futbol Sala Sant Cugat ha tornat a pecar d'inexpert a Segona B i ha sumat la seva sisena derrota consecutiva. Els santcugatencs han sortit molt dubitatius en defensa i això ho han aprofitat els visitants per avançar-se al minut cinc. A partir d'aquest instant els vermell-i-negres han tingut bones ocasions i fins i tot un xut al pal de Richi. Els visitants han tornat a marcar deixant els locals molt tocats anímicament. Més xuts del Futbol Sala Sant Cugat que no trobaven el camí del gol. A un minut per al final del primer temps, el tercer de la Prosperitat.

A la represa, els d'Albert Tejero han mostrat el seu millor joc i han aconseguit tancar el conjunt barceloní a la seva àrea. Un gol en pròpia porteria de la Prosperitat ha donat vida a l'equip vermell-i-negre. Tres minuts més tard, Pau Savé feia el segon. Semblava que l'empat arribaria, però l'expulsió del mateix Savé ha trencat el partit. Tres gols consecutius dels visitants han deixat sentenciat el partit. Richi per als locals i un altra diana visitant han certificat el 3 a 7 final. L'entrenador del Futbol Sala Sant Cugat, Albert Tejero, creu que l'equip està patint la falta d'experiència a la categoria.