L'Olímpyc Floresta perd clarament contra un bon Cover Premià


  • Comparteix:

Els florestans no acaben d'agafar el to a la categoria

Els florestans no acaben d'agafar el to a la categoria

L'Olimpyc Floresta cau golejat (6-1) a la pista del Cover Premià a la sisena jornada del grup 3 de Segona Divisió B. Un matx dominat en tot moment pels del Maresme i en què els florestans han tingut poques opcions de ficar-se en el partit. La derrota deixa l'Olímpyc Floresta a la part baixa de la taula amb un punt.

El primer temps ja ha deixat entreveure la dinàmica del partit. Un Cover Premià que ha dominat el joc amb bones combinacions i un Olímpyc Floresta que no s'ha trobat còmode en cap moment a la pista, veient com els locals han fet fins a tres gols abans del descans. A la represa, de nou han marcat els premianencs i ha estat el florestà Fernando qui ha fet el gol de l'honor per als de Xaloc Rion. Abans del final i amb l'Olímpyc jugant de cinc, els locals han fet el cinquè i el sisè per arrodonir la golejada. Mau i Marc Fernandez, ambdós per partida doble, Gordillo i Albert Carmona han estat els golejadors del Premià.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.