El Mira-sol crea la figura del 'Defensor del pare' per millorar els temes socials


  • Comparteix:

Imatge d'una de les plantilles alevins del CFU Mira-sol Baco

Imatge d'una de les plantilles alevins del CFU Mira-sol Baco

El CFU Mira-sol Baco va anunciar divendres, durant la presentació de la nova temporada, el 'Defensor del pare', que servirà perquè totes les famílies de l'entitat puguin transmetre a la junta directiva propostes de millora de l'activitat social del club. A més, el president verd-i-negre, Joan Salabert, va afirmar que a la recta final de la temporada es farà una diada per fomentar el caliu entre les famílies del club.

Aquesta figura, representada en un principi pel president verd-i-negre, Joan Salabert, servirà perquè els familiars dels jugadors puguin fer arribar a la junta inquietuds organitzatives i de caire social. El 'Defensor del pare' es reunirà una vegada cada dos mesos amb diversos pares que representaran cada un dels equips. El president mirasolenc, Joan Salabert, explica com funcionarà aquesta nova figura.

Joan Salabert

La figura del 'Defensor del Pare' és per acollir les inquietuds que tinguin els pares, però que no tinguin res a veure amb qüestions tècniques.


Durant la presentació dels equips verd-i-negres d'enguany, Salabert també va anunciar la creació d'una diada del club que es farà abans de les vacances de Setmana Santa. L'entitat obrirà les portes a tots els qui vulguin conèixer la tasca del club, organitzarà partits entre pares i jugadors, i un dinar per fer caliu amb tota la parròquia verd-i-negra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.