La presentació de la nova temporada del SantCu serà el dia de Tots Sants


  • Comparteix:

El Campus del SantCu a l'Índia serà un dels puntals de la presentació del Sant Cugat Esport

El Campus del SantCu a l'Índia serà un dels puntals de la presentació del Sant Cugat Esport

El Sant Cugat Esport estrenarà el dia 1 de novembre la nova temporada amb una presentació farcida de solidaritat on el campus que el club va fer a l'Índia tindrà un paper protagonista. Després d'haver suspès l'acte per risc de pluja, el club presentarà els 33 conjunts que enguany vestiran la samarreta vermell-i-negra el dia de la festivitat de Tots Sants.

L'entitat va haver de suspendre l'acte previst pel divendres 4 d'octubre pel risc de precipitacions i ha cregut que el dia de Tots Sants és el més adient per presentar la totalitat de les plantilles que aquesta temporada defensaran l'escut vermell-i-negre. La solidaritat serà un dels plats forts de la presentació amb un record molt emotiu pel campus que l'entitat va fer a l'Índia al juliol juntament amb la Fundación Vicente Ferrer. El responsable de Comunicació del Sant Cugat Esport, Xavier Ros, explica el record que es tindrà del campus a la presentació.

Xavier Ros

Hi haurà una estona que la dedicarem al campus que vam fer a l'Índia. Recordarem la feina que vam fer allà.


A l'acte també hi serà present l'equip ASDI i es lliurarà una nova edició del premi Personatge SantCu. A la presentació de la nova temporada s'hi espera la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, del regidor d'Esports, Xavier Tizón, del director del Consell Català de l'Esport, Gerard Figueras, i del president de l'ONG Esport Solidari Internacional, Josep Maldonado.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.