El Prosperitat rep un Olímpyc ansiós per trencar la mala ratxa


  • Comparteix:

L'Olímpyc s'exigeix seguir lluitant pels punts

L'Olímpyc s'exigeix seguir lluitant pels punts

L'Olímpyc Floresta fa sis setmanes que no sap el que és puntuar a Segona B, i per trencar aquesta mala ratxa els de Xaloc Rion s'han conjurat per al partit d'aquest dissabte contra el Prosperitat. Els d'Esplugues de Llobregat reben els florestans després de superar el Futbol Sala Sant Cugat, victòria que els ha donat aire a la classificació. Xavi Martín, per motius personals, i Carles Jiménez i Marc Feu per lesió són baixa per al matx.

Després de tantes jornades amb balanç negatiu, Xaloc Rion, entrenador de l'Olímpyc Floresta, és conscient que un dels principals elements en els quals ha de fer èmfasi per redreçar la situació és en la vessant moral dels seus jugadors. És per això que durant aquesta setmana l'equip ha parlat per analitzar el moment, detectar els punts febles i provar de cercar solucions per, entre tots plegats, trobar per fi el camí de la primera victòria. Un moment complicat del qual Rion assumeix responsabilitats. Més enllà del paper dels jugadors, l'entrenador no oblida que ha estat el cos tècnic el que va garantir que l'equip podia competir a Segona B.

Xaloc Rion

Nosaltres hem estat parlant amb els jugadors i pensem que aquesta plantilla està capacitada per tirar endavant.


Un dels trets característics d'aquest grup 3 de Segona B segueix sent la igualtat i el rigorós nivell de competició que tenen tots els equips, motiu pel qual el seu lloc a hores d'ara a la classificació oscil·la amb molta facilitat. El Prosperitat és novè, però això no és indicatiu de les prestacions que puguin oferir contra l'Olímpyc. De fet, Rion assegura que si el seu equip és capaç de dur el partit a un ritme molt alt, això desgastarà els tres o quatre puntals de l'equip rival, ampliant les seves opcions de puntuar.

El partit es jugarà a Esplugues a dos quarts de vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.