Stòitxkov, testimoni d'una presentació reivindicativa de la Penya Blaugrana


  • Comparteix:

Foto de familia de la presentació del nou curs de la Penya Blaugrana Sant Cugat

Foto de familia de la presentació del nou curs de la Penya Blaugrana Sant Cugat

La Penya Blaugrana Sant Cugat reivindica, una vegada més, la necessitat de la ciutat de tenir un nou model esportiu. Ho ha fet en una presentació que ha comptat amb la presència destacada de l'exfutbolista Hristo Stòitxkov. A més, l'entitat ha instat a la Federació Catalana de Futbol, representada pel vicepresident Josep Lleó, a seguir treballant pel futbol català i ha donat un missatge de valors als esportistes que enguany vestiran la samarreta blaugrana.



Sis equips benjamins, sis alevins, quatre infantils, tres cadets, dos juvenils i un amateur són les 22 plantilles que aquest divendres han estat presentades sobre la gespa de la ZEM de Can Magí, sota l'atenta mirada de l'exjugador del Barça, Hristo Stòitxkov. Els diversos conjunts han anat desfilant per la gespa, desde els més grans fins els més petits, per acabar amb els 10 equips benjamins i prebenjamins, que no competeixen de manera federada. Els primers parlaments han anat a càrrec del president de l'entitat blaugrana, Josep Maria Félez, que ha dedicat el seu discurs l'Ajuntament, la Federació Catalana de Futbol i als futbolistes de l'escola. Als primers els hi ha reclamat un model esportiu, a la Federació li ha donat una mà per seguir treballant conjuntament i als joves futbolistes els ha advertit que els estudis sempre han d'anar abans del futbol.

Josep Maria Félez

Ens falta un model esportiu a la nostra ciutat. És qüestió de tot l'àmbit polític de Sant Cugat.


Félez ha donat pas a un vídeo dels millors moments d'Stòitxkov on s'han recordat escenes mítiques com la del bacó de la Generalitat on el búlgar va fer botar el president Pujol. Amb el micro a la mà, Stòitxkov ha fet gala del seu particular humor i ha promès, en un marcat to de broma, que ben aviat la Penya Blaugrana tindrà un camp de gespa natural.

Hristo Stòitxkov

Després de nou anys tenim 32 equips i camp de gespa natural. Bé, el pròxim serà natural.


Des de l'Ajuntament, el tinent d'alcalde de Governació, Jordi Puigneró, ha assegurat prendre bona nota de les reivindicacions de l'entitat blaugrana. A més, Puigneró ha volgut recordar als joves esportistes el valor del treball i de l'esforç, una insígnia que Stòitxkov va portar durant tota la seva carrera.

Jordi Puigneró

El Hrsito es deixava la pell a cada partit. El Romario era un jugador molt tècnic, però el Hristo tenia el valor de l'esforç que tot equip ha de tenir.


L'acte de presentació de la nova temporada de la Penya Blaugrana Sant Cugat ha acabat amb dues fotos. La de personalitats, on també s'hi ha sumat l'exfutbolista i representant del Futbol Club Barcelona, Paco Clos i els directius del club, i la de família on s'hi ha afegit tots els membres de l'escola de futbol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.