L'Olímpyc Floresta suma el primer triomf a Segona B a la pista de la Prosperitat

L'Olímpyc Floresta guanya els tres primers punts de la temporada

L'Olímpyc Floresta aconsegueix el primer triomf a Segona B després de set jornades en imposar-se (3-6) a la pista de la Prosperitat. Els florestants han fet un brillant segon temps amb un gran Pirata que ha marcat tres dels sis gols.

Després de sis jornades, l'Olímpyc Floresta ja sap el que és guanyar i ho ha fet a la complicada pista de la Prosperitat. Els florestants han començat amb mal peu encaixant el primer gol, però ràpidament Miki ha empatat per als florestants. El guió inicial s'ha tornat a repetir quan els locals s'han avançat, però Martí Àngel igualava el marcador i amb el 2 a 2 s'arribava al descans.

A la represa hem vist la millor versió defensiva de l'Olímpyc i aquest fet ha servir perquè els florestants guanyessin el matx. Tres gols de Pirata i un de Fernando han posat en ampli avantatge els visitants amb un 2 a 6. Els locals han marcat un gol que servia per maquillar el marcador final. El tècnic de l'Olímpyc, Xaloc Rion, satisfet amb el triomf, però encara més pel bon treball defensiu dels seus homes.

Xaloc Rion

Hem corregit errors i això ens ha fet guanyar el partit. Molt encertats defensivament.

L'Olímpyc suma 4 punts i continua a la part baixa de la taula. Els florestants rebran dissabte vinent el Martorell, conjunt nouvingut a la categoria com els de Xaloc Rion.