El Futbol Sala Sant Cugat no aixeca cap i cau davant l'Esparreguera

El Futbol Sala Sant Cugat cau golejat (4-10) davant l'Esparreguera en la 7a jornada del grup 3 de Segona Divisió B i segueix últim i sense puntuar. Els vermell-i-negres han plantat cara durant gran part del primer temps, però tres minuts fatídics abans del descans han dut a l'1 a 5. A la represa, els locals han tornat a marcar, però mentre els visitants marcaven a gairebé cada ocasió els santcugatencs s'han topat amb el pal fins a quatre vegades.

El Futbol Sala Sant Cugat ha sortit ferm en defensa, però en el minut 6 un xut llunyà ha obert la llauna de gols locals i poc després els vermell-i-negres s'han fet el segon en pròpia porteria. Xaus ha fet l'1 a 2 en el minut 15 i els santcugatencs han disposat d'una ocasió molt clara per empatar, però en tres minuts l'Esparreguera ha fet tres gols per escapar-se en el marcador.

A la represa, Xavi Oliveras ha marcat en el primer minut, però ràpidament ha arribat el sisè visitant en un contraatac. Xavi Oliveras ha fet un pal i de nou l'Esparreguera ha aprofitat contres ràpides per fer el setè i el vuitè. En els últims instants amb els vermell-i-negres jugant de cinc han arribat dos gols més dels visitants i en l'última jugada del partit Marc Casas ha fet el quart dels locals.

El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Albert Tejero, lamenta la mala sort que té el seu equip, però es mostra satisfet pel partit que han fet.

Albert Tejero

No estem tenint sort. Ells quan arriben sempre ens marquen. La diferència és que ells marquen de qualsevol manera i nosaltres no.

El proper partit del Futbol Sala Sant Cugat és la setmana vinent a la pista del Montcada.