L'Olímpyc Floresta empata a la pista del Manresa amb un gol local a l'últim segon

L'Olímpyc ha tornat a sumar, aquesta jornada a la pista d'un rival poderós

L'Olímpyc Floresta suma un agredolç punt a la pista del Manresa, sisè, després de veure com els locals empaten (3-3) el partit a l'últim segon. Els florestans tornen a puntuar després de tres jornades sense fer-ho, tot i que es mantenen a la zona perillosa de la classificació del grup 3 de Segona Divisió B amb 10 punts. Joan Ferrer, Martí Angel i Albert Cardona han estat els golejadors de l'equip de la Floresta.

A l'Olímpyc Floresta li va sobrar un segon de partit en la seva visita a Manresa. Després de tres exigents jornades, en què els de Xaloc Rion havien acumulat tres ensopegades malgrat mostrar-se competitius, els florestans van tenir el triomf a tocar. Només un gol en una enrevessada jugada plena de rebots quan mancava un segon per al final del partit va privar els de Rion de sumar tres punts de mèrit.

Tot plegat, en un enfrontament que va tenir un inici gris per als de Rion. En els primers 10 minuts ja havien encaixat dos gols, amb un Manresa molt superior. No obstant això, Joan Ferrer retallava distàncies pocs minuts abans del descans, i a la mitja part l'Olímpyc va saber trobar la inspiració i va sortir molt més concentrat a la represa, augmentant la presència defensiva i trobant moltes més opcions en atac.

Ara bé, van ser en els últims dos minuts quan va arribar l'emoció. Uns últims minuts bojos en què els de la Floresta van passar a jugar de cinc i Martí Àngel va poder empatar. Amb el matx trencat i quan restaven 40 segons, Albert Cardona avançava els de Rion per primera vegada al partit, però el desenllaç encara reservava algunes sorpreses i el partit va acabar en empat. L'entrenador de l'Olímpyc destaca la importància de sumar tot i lamentar el darrer gol.

Xaloc Rion

Quan vas 2 a 3 i tens els tres punts et quedes amb mal sabor. Si fas el resum, ells també han tingut oportunitats. Hem sumat, i això és important.

Els florestans es mantenen a la 13a plaça, quarta per la cua, amb 10 punts. Restarà veure quins resultats tenen els seus rivals directes, Ràpid Santa Coloma i Prosperitat, per saber en quina posició acaba aquesta jornada.