El SantCu participarà a la fase final de la Powerade Cup amb els alevins A i D


  • Comparteix:

L'aleví A, després de la seva classificació / Font: Powerade Cup

L'aleví A, després de la seva classificació / Font: Powerade Cup

L'aleví A del Sant Cugat Esport es classifica per a la fase final de la Powerade Cup després de quedar líder del grup 2 de la fase prèvia. Els santcugatencs disputaran una competició que reuneix alguns dels millors alevins de l'estat espanyol, amb la participació del FC Barcelona, el Reial Madrid, el Sevilla o l'Espanyol. La fase final es disputarà el 20, 21 i 22 de desembre al Camp de Futbol Clot de la Mel. Un torneig en què també participarà l'aleví D, que s'ha classificat directament en la categoria de primer any.

El SantCu segueix assolint resultats amb el treball de la base, i durà dos conjunts a un dels tornejos nadalencs de més entitat en el futbol formatiu estatal. La Powerade Cup té un cartell de luxe, amb els principals equips espanyols, entre els quals hi haurà tant l'aleví A com el D del Sant Cugat Esport. La competició es divideix en dues edats, per aquells conjunts amb jugadors nascuts al 2002 i per a equips amb jugadors nascuts el 2003.

A la fase prèvia, l'aleví A i B del club vermell-i-negre han competit en els grups 2 i 4 respectivament. Els primers, dirigits per Albert Serrat, s'han desfet de quatre dels seus cinc rivals i han empatat contra el Sant Gabriel, resultats que l'han classificat per a la fase final. De la seva banda, l'aleví B, entrenat per Lluís Gomez, no ha pogut aconseguir l'objectiu. En la categoria de primer any, l'aleví D vermell-i-negre ha estat convidat per la participació a competir directament a la fase final.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.