El FS Sant Cugat no desperta i perd contra el Cover Premià

El Futbol Sala Sant Cugat suma una nova derrota i segueix sense saber què és puntuar aquesta temporada al grup 3 de Segona Divisió B. Els santcugatencs han caigut contra el Cover Premià (3-6) malgrat tornar a mostrar-se competitius i tractar de tu a tu els visitants, vuitens classificats. Els santcugatencs arriben en un moment delicat al derbi de la setmana que ve, que els enfrontarà a l'Olímpyc Floresta.

13 derrotes en 13 partits. Balanç preocupant el que està protagontizant el Futbol Sala Sant Cugat en el seu retorn a Segona Divisió B. Els santcugatencs segueixen competint, però la manca de confiança i alguns errors puntuals massa determinants estan sent una pesada llosa per als d'Albert Tejero. Nova mostra d'aquesta dinàmica s'ha vist en el partit contra el Premià.

Malgrat la igualtat que es reflectia sobre la pista, al minut 7 han estat els premianencs els que s'han avançat. Ara bé, els de Tejero no han abaixat els braços i només un minut més tard Enrique Sánchez ha executat un xut de falta amb precisió que posava l'empat. El cop ha estat novament contrarrestat al cap d'un minut pel Premià, que s'ha tornat a posar per davant després d'una jugada amb una passiva defensa local. Els santcugatencs han seguit combinant i una bona jugada entre Xavi Oliveras i Jordi Savé ha col·locat de nou l'empat. Abans del descans, però, els visitants han tornat a dominar en el marcador amb un xut llunyà que significava el tercer gol.

La represa no ha pogut ser més negativa. Als primers compassos, una pèrdua de pilota ha facilitat el quart gol del Premià, que encarrilava el partit. En una nova mostra de falta de contundència defensiva santcugatenca ha arribat el cinquè, després d'un còrner. Enrique Sánchez ha retallat distàncies amb un fort xut de falta directa, però els premiarencs han rematat el matx amb el sisè en un contraatac. L'entrenador del FS Sant Cugat, Albert Tejero, remarca la manca de punteria del seu equip.

Albert Tejero

Estem allà, intensos, fem ocasions, ens costa marcar i sempre tenim els detalls que no acabem d'arreglar i ens penalitzen.

Amb aquesta derrota els santcugatencs es mantenen a la cua del grup 3 de Segona B sense haver sumat cap punt. Tot plegat, a una setmana d'una de les grans cites de la temporada, el derbi santcugatenc de futbol sala de Segona B. Els vermell-i-negres visiten la pista de l'Olímpyc Floresta la propera jornada.