L'Olímpyc iguala el derbi davant el FS Sant Cugat a 25 segons per al final

Un gol de Fernando a 25 segons per al final dóna l'empat a l'Olímpyc en el derbi davant el Futbol Sala Sant Cugat del grup 3 de Segona Divisió B. Els vermell-i-negres s'han avançat amb un gol de Richi a l'inici del segon temps i tot i que se'ls ha escapat el triomf han sumat el primer punt de la temporada. Per la seva banda, els florestans segueixen en posicions de permanència.

L'Olímpyc Floresta i el Futbol Sala Sant Cugat han sortit a la pista amb més tensió que no pas futbol. Els florestans han disposat del control de la pilota i de diverses ocasions com una amb tres xuts que Jordi Palau s'ha encarregat de rebutjar i la més clara d'Oriol Romero que s'ha quedat sol davant la porteria, però ha llençat fora el seu xut. Amb el domini local i la bona defensa vermell-i-negra s'ha arribat al descans.

Als tres minuts de la represa, Richi ha aprofitat una passada llarga per fer un bon control i picar per sobre d'Aitor Sola la pilota transformant el 0 a 1 i donant la sorpresa. Amb l'avantatge visitant, l'Olímpyc ha crescut en intensitat, però han estat els homes d'Albert Tejero els qui han disposat de tres clars contraatacs. Pau Savé i Xaus no han trobat el camí del gol i s'ha arribat amb el 0 a 1 als minuts finals. Fernando per als locals i Richi per als visitants han errat dos dobles penals i quan el partit s'exhauria el mateix Fernando ha fet l'empat a 25 segons per al final. Després de l'empat, la policia ha hagut d'intervenir per incidents a les grades.

El tècnic de l'Olímpyc Floresta, Xaloc Rion, s'autoinculpa per no haver estat capaç de guanyar el partit.

Xaloc Rion

Marxo molt emprenyat. A nivell de plantilles som superiors i és responsabilitat meva no haver tret els tres punts.

Per la seva banda, el tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Albert Tejero, creu que han disposat d'ocasions per sentenciar el partit en el segon temps.

Albert Tejero

La clau són les tres ocasions que tenim per fer el 0 a 2. Els nois han jugat al màxim i aquest és el camí a seguir.

L'Olímpyc Floresta suma ara 12 punts mentre que el Futbol Sala Sant Cugat en té un.