El SantCu i el Gornal empaten en un partit lleig que no deixa content a ningú


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport empata (2-2) amb el Gornal després d'un partit fluix dels locals i segueix invicte a la ZEM Jaume Tubau. Els vermell-i-negres han sabut patir en els instants finals on han jugat amb un home menys gairebé 15 minuts. Xavi Mayol i Damián han fet els gols santcugatencs.

El SantCu segueix sumant com a local, però en aquesta ocasió després d'un partit gris i farcit de nervis. En el redebut de Xavi Martin amb l'equip vermell-i-negre, després de marxar del club a l'acabar la temporada passada, els locals no han estat fins i han convertit el partit contra el Gornal en una lluita sense massa futbol. El SantCu ha avisat ben aviat, però Bonamich no ha estat fi de cara porteria. La resposta del Gornal també ha estat clara, però sense massa sort. Qui si que ha estat encertat, ha estat Xavi Mayol que feia l'1-0 amb un xut creuat que ha entrat tímidament a la porteria visitant.Les pèrdues de pilota en la zona de creació eren constants i Speranza ha decidit donar entrada a Juanito per un Adrián que havia estat entrenant al marge durant la setmana i que no havia estat massa fi. Eren els pitjors moment d'un SantCu que ha vist com el Gornal tenia tres ocasions clares per empatar.

A la represa, els visitants posaven l'empat en el marcador amb un gol de Ricky. Però, l'estratègia, que tantes alegries ha donat al SantCu, ha tornat a aparèixer. Damián feia el 2-1 amb una rematada al segon pal i tornava a donar ales als vermell-i-negres. Quan faltaven vint minuts per la fi del matx, Serrat ha vist la segona groga després d'una entrada dura i ha estat expulsat. El SantCu ha reajustat les peces i ha vist com el Gornal el tancava al seu camp. El gol visitant ha acabat caient pel seu propi pes després d'un seguit de jugades clares. El Gornal hagués pogut fer el gol de la vitòria, però després d'un xut el pal, el lateral dret visitant ha fet una entrada molt dura sobre Bonamich i ha estat expulsat amb vermella directa,

Amb les forces igualades i el partit trencat, el SantCu ha disposat de tres ocasions d'or per sumar una nova victòria a la ZEM Jaume Tubau, però no han estat encertats de cara a porteria. Amb el partit gairebé finalitzat, Juanito ha vist la segona groga i ha deixat els santcugatencs amb nou jugadors, però sense temps per a més. El tècnic del SantCu, Camilo Speranza, no estava satisfet amb el punt aconseguit.

Camilo Speranza

Per nosaltres no és un punt més, són dos menys. Amb la dinàmica que tenim fora de casa estem obligats a guanyar-ho tot a casa.


Tot i patir, nou punt d'un SantCu que segueix invicte com a local i que la setmana vinent torna a jugar a casa contra el Cubelles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.