El SantCu esgarrapa un punt de mèrit del camp del cinquè, el Santboià


  • Comparteix:

El SantCu femení va tornar a sumar

El SantCu femení va tornar a sumar

El Sant Cugat Esport femení treu un valuós empat (2-2) del camp del Santboià, on no havia puntuat cap equip, a la 12a jornada del grup 1 de Primera Catalana. Les santcugatenques, 11es després d'aquesta jornada, han plantat cara al cinquè classificat en el penúltim partit de l'any. Lídia i Elena han marcat per a les vermell-i-negres, mentre que Sheila Samit ha estat la protagonista de les locals anotant per partida doble.

Quan només resta un cap de setmana perquè acabi la competició, el SantCu femení ha sumat un punt difícil d'assolir contra un equip, això sí, en hores baixes. El mèrit de les santcugatenques recau en una dada contundent. Cap equip havia puntuat al camp del Santboià, i les de Carles Rubio han estat les primeres en no sortir-ne derrotades. Lídia Rubio ha avançat les visitants al minut 7, un gol que s'ha encarregat d'igualar Sheila nou minuts més tard. La mateixa jugadora ha avançat el seu equip en el 32, però les santcugatenques no han abaixat els braços i al minut 48 Elena Arxer ha fet l'empat.

El Sant Cugat Esport tancarà el 2013 a domicili en un altre desplaçament complicat al camp del Vilanova Geltrú.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.