El SantCu acomiada el 2013 amb una victòria davant el Cubelles


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport aconsegueix una victòria ajustada (2-1) contra el Cubelles i tanca l'any amb bones sensacions al grup 3 de Segona Catalana. Els vermell-i-negres s'han avançat a la segona meitat però han vist com els visitants empataven el matx des del punt de penal. Els homes de Camilo Speranza s'han refet i Bonamich ha posat el segon en el tram final de partit. Amb aquest triomf els vermell-i-negres clouen l'any amb 22 punts.

El SantCu ha guanyat el darrer partit d'enguany després de superar un sòlid Cubelles que ha venut cara la seva derrota. El matx ha estat precedit per l'esmorzar popular que el Sant Cugat Esport organitza durant les dates nadalenques als seus socis veterans. Enmig d'aquest ambient festiu, els vermell-i-negres s'han trobat amb un rival dur i rocós que s'ha crescut amb el gol de l'empat.

El conjunt entrenat per Camilo Speranza ha hagut de patir per aconseguir una preuada victòria contra el penúltim classificat. Tot i demostrar la seva superioritat al terreny de joc el SantCu ha marxat al descans amb el 0-0 al marcador. A la represa, els locals han sortit amb la intenció de resoldre el matx per la via ràpida i Bernar ha marcat el primer. Acte seguit, l'àrbitre ha assenyalat un penal a favor dels cubellencs que l'afició local ha protestat. El Cubelles ha empatat, però el SantCu no ha caigut en la desesperació i s'ha retrobat amb el gol, obra de Bonamich, que ha tranquil·litzat els ànims de l'afició vermell-i-negra. El jugador local Xavi Martin ha estat expulsat a les acaballes del partit per encarar-se amb un jugador rival. L'entrenador del SantCu, Camilo Speranza, creu que el seu equip mereix més punts dels que ha aconseguit fins ara.

Camilo Speranza

Em fa la sensació que estem més a baix de la classificació del que mereixem. Els partits a fora són iguals que els de casa, però de sobte ens trobem amb un gol en contra per errors puntuals.


El Sant Cugat Esport acaba l'any a la part mitja de la classificació, i obrirà el 2014 al camp del Begues, darrer classificat de Segona Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.