L'infantil del Sant Cugat Esport demostra el seu nivell plantant cara a l'Aragón Cup


  • Comparteix:

Imatge de l'Infantil A del SantCu / Font: Sant Cugat Esport

Imatge de l'Infantil A del SantCu / Font: Sant Cugat Esport

L'infantil A del Sant Cugat Esport acaba setè a l'Aragón Cup disputada a Osca. El conjunt dirigit per Jordi Rodríguez ha acabat el torneig amb un balanç de tres victòries, dos empats i una derrota. Rodríguez considera que ha estat una jornada per gaudir del futbol i de la convivència en equip.

L'infantil A del SantCu tanca la seva participació a l'Aragón Cup amb només una derrota i bones sensacions. Els vermell-i-negres han acabat el grup en segona posició després de vèncer el Juvenil Huesca (3-0) i el Calasancio (5-1) i d'empatar a zero amb la Bordeta de Lleida i el Saragossa. Els santcugatencs han acabat segons de grup i lluitaven per quedar entre el cinquè i el vuitè classificat, però el primer rival en eliminatòria ha estat el Girona que els ha superat clarament (5-0). En el seu últim partit del torneig el SantCu ha tornat a vèncer, aquest cop el Terol (1-0) i ha confirmat la seva setena plaça.

El tècnic de l'Infantil A, Jordi Rodríguez, es mostra satisfet pel rendiment del seu equip i considera que ha estat una experiència positiva a nivell de convivència.

Jordi Rodríguez

Ha estat una bona experiència per als nois. Ens ha servit per passar uns bons dies de convivència i només hem perdut un partit.


El campió de l'Aragón Cup ha estat l'Atlètic de Madrid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.