El Mira-sol Baco i el Junior B tenen bones perspectives per al 2014


  • Comparteix:

Imatge del primer equip del Mirasol Baco / Foto: Sergio Carmona

Imatge del primer equip del Mirasol Baco / Foto: Sergio Carmona

Els equips santcugatencs de Tercera i Quarta Catalana han finalitzat el 2013 amb sensacions molt diverses. El Mira-sol Baco és segon en el grup 15 de Quarta Catalana i està en posicions de promoció d'ascens. A Tercera Catalana, el Junior B està en una posició còmode, a la mitja taula en el grup 6. En canvi, el Valldoreix i la Penya Blaugrana patiran per mantenir la categoria de bronze del futbol català.

El segon equip del Junior està consolidat a Tercera Catalana i encara té opcions de poder lluitar per l'ascens. El líder, està a 10 punts però el conjunt blau-i-negre està tenint una bona línia de resultats. En el mateix grup, la Penya Blaugrana Sant Cugat està en llocs de descens amb 11 punts i en el grup 10, el Valldoreix, en l'any del seu ascens, és cuer amb vuit punts, malgrat ha redreçat el seu rumb a les darreres jornades.

A Quarta Catalana el Mira-sol Baco és segon en el grup 15 amb 30 punts i està situat en llocs de promoció d'ascens, tot i tenir el líder, l'Inter UDAF, a quatre punts. En el grup 12, el Nouvallès Atlètic està a mitja taula amb 11 punts, 12è, i un lloc per sota es troba el Valldoreix B amb 10.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.