El Junior s'apropa a la promoció d'ascens després de vèncer la Unificación Bellvitge

El Junior segueix creixent aquesta temporada

El Junior es col·loca a dos punts de la promoció d'ascens després de superar (1-2) la Unificación Bellvitge a la 16a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs s'allunyen dels de l'Hospitalet gràcies a la quarta victòria en les cinc darreres jornades.

El doblet de Joan Suriol ha estat clau en la victòria santcugatenca en el camp de la Unificación Bellvitge. Un primer gol abans del descans ha fet que els blau-i-negres marxessin amb un mínim avantatge. En el segon temps, els locals han empatat mitjançant Joan Arasa, en el minut 59. Unes taules que han durat 12 minuts quan Joan Suriol ha anotat un penal que ara sí que donava els tres punts al conjunt santcugatenc.

El tècnic del Junior, Paco Carballo, destaca la importància de la victòria per no despenjar-se de la zona de dalt.

Paco Carballo

Era molt important, era un rival que ens podia passar. Si no haguéssim aconseguit els tres punts ens hauríem despenjat.

La següent jornada els blau-i-negres, que són cinquens amb 31 punts, reben el Gornal, 11è amb 18.