Bernat Mosquera passa a formar part del primer equip del Junior


  • Comparteix:

Bernat Mosquera passa a formar part del primer equip del Junior procedent del filial / Font: Xavier Riera

Bernat Mosquera passa a formar part del primer equip del Junior procedent del filial / Font: Xavier Riera

El defensa Bernat Mosquera jugarà el que resta de temporada amb el primer equip del Junior procedent del filial. Mosquera complirà la seva segona etapa amb el conjunt de Paco Carballo després d'haver jugat les primeres cinc jornades de competició a Segona Catalana.

Bernat Mosquera tornava a disputar un partit al grup tercer de Segona Catalana aquest diumenge al camp del Bellvitge amb triomf blau-i-negre per 1 a 2. Mosquera, que juga de central, tornava a l'eix de la defensa del primer equip després de tres mesos actuant amb el filial que milita a Tercera Catalana. L'entrenador Paco Carballo ha confirmat a Cugatcat que recupera Mosquera definitivament i que incorporarà Francesc Mayol al primer equip.

Paco Carballo

Mosquera s'incorpora el que resta de temporada amb nosaltres. Mayol ha tornat i, en principi, competirà fins que agafi ritme amb el B, però formarà part de l'A.


Mosquera suplirà la baixa de Sallent i pot millorar l'aspecte defensiu dels blau-i-negres. Casualitats o no, el Junior mai ha perdut amb Mosquera sobre el terreny de joc.

L'altre jugador que formarà part del primer equip és Francesc Mayol que ha tornat al Junior després de dos anys estudiant a l'estranger. Paco Carballo pensa que primer ha d'agafar ritme per competir però que serà jugador de la primera plantilla. Mayol pot actuar de lateral, central o pivot defensiu.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.