La retirada del Sant Andreu pot beneficiar l'Olímpyc Floresta i el FS Sant Cugat


  • Comparteix:

L'Olímpyc Floresta i el Futbol Sala Sant Cugat poden beneficiar-se de la retirada del Sant Andreu

L'Olímpyc Floresta i el Futbol Sala Sant Cugat poden beneficiar-se de la retirada del Sant Andreu

El comitè de competició de la federació espanyola de futbol sala ha confirmat a Cugat.cat que la retirada del Sant Andreu de la Barca del grup 3 de Segona Divisió B, on juguen Futbol Sala Sant Cugat i Olímpyc Floresta, farà que només baixin dos equips a Tercera Divisió. El Sant Andreu ha anunciat que aquesta jornada serà la darrera que juguen i renunciaran a la categoria per problemes econòmics.

El Sant Andreu de la Barça ha anunciat que el partit d'aquesta jornada davant el Natació Sabadell serà l'últim que disputarà a Segona B. El club del Baix Llobregat té problemes econòmics i necessitaria recaptar 5.000 euros aquesta setmana per poder jugar fins a final de temporada. El matx davant l'equip de Sabadell es disputarà perquè els jugadors pagaran l'arbitratge i serà el moment d'acomiadar-se de l'afició. La renúncia del Sant Andreu comportarà que en el grup 3 baixin únicament els dos últims classificats.

Aquest fet pot beneficiar l'Olímpyc Floresta i Futbol Sala Sant Cugat. Els florestants són tretzens amb 13 punts, a quatre del penúltim. El Futbol Sala Sant Cugat suma 7 punts, a tres de la salvació. La setmana vinent el Sant Andreu haurà d'oficialitzar la renúncia a la federació espanyola. La classificació no patirà canvis i els partits que hauria de disputar el conjunt del Baix Llobregat es donaran per perduts calculant la mitjana dels gols encaixats fins el dia de la seva retirada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.