L'hegemonia del SantCu com a local, a prova en el primer partit a casa del 2014


  • Comparteix:

El SantCu, en busca del primer triomf del 2014

El SantCu, en busca del primer triomf del 2014

El Sant Cugat Esport rep a la ZEM Jaume Tubau el Juventud 25 de Septiembre, segon classificat del grup 3 de Segona Catalana, després de rebre un correctiu del cuer en la darrera jornada al camp del Begues. El tècnic, Camilo Speranza, ha declarat que 'els jugadors d'un club com el Sant Cugat Esport han d'afrontar tots els partits amb la mateixa intensitat, independentment del rival'. Els vermell-i-negres, que no han perdut cap matx com a local, volen tancar la primera volta de la lliga imbatut a casa.

Nou any, però els mateixos fantasmes de sempre, la dificultat per sumar punts lluny de casa. El SantCu va caure derrotat la setmana passada per un contundent 3-0 al camp del Begues, que aleshores ocupava l'últim lloc del grup 3 de Segona Catalana. Speranza ha recordat que és necessari que els jugadors s'impliquin amb la mateixa concentració en tots els partits, i més, ha dit, tenint en compte que formen part d'una institució de la història del SantCu. Però la medicina per aquests mals endèmics dels santcugatencs lluny de la ZEM Jaume Tubau són els bons resultats com a locals.

Els homes de Camilo Speranza juguen contra el Juventud 25 de Septiembre en un escenari on han sumat 20 dels 22 punts que tenien abans de disputar l'última jornada de la primera volta. De la seva banda, els rubinencs arriben a la cita en plena forma i assentats a la segona plaça de la taula, lloc que permet jugar la promoció d'ascens a Primera Catalana. Speranza assegura que el Juventud 25 de Septiembre és un rival que està fent un bon paper.

Camilo Speranza

Sortirem de la manera que ho sabem, intentant ser protagonistes. És un equip molt complicat, està fent molt bé les coses.


Speranza comptarà amb les noves incorporacions, Germán Pacio i Ivan Andrés Carrera, així com un fitxatge d'última hora, Pol Font, hàbil extrem dret. Pacio i Carrera ja van debutar el cap de setmana passat, mentre que Font podria jugar aquesta jornada. Roger Soler i Serrat seran dubte, mentre que Aragó i Martín no podran jugar per sanció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.