El Junior tanca la primera volta a prop de l'ascens i el SantCu a mitja taula


  • Comparteix:

Imatge del derbi entre el Junior i el SantCu de la primera volta que va acabar amb empat a 4

Imatge del derbi entre el Junior i el SantCu de la primera volta que va acabar amb empat a 4

La primera volta de campionat del grup 3 de Segona Catalana deixa el Junior en quarta posició a dos punts de la promoció d'ascens. El tècnic de l'equip, Paco Carballo, creu que si l'equip es mostra més madur en alguns moments del joc podria aspirar a pujar de categoria. Per contra, el SantCu és novè a sis punts de la promoció de descens. L'entrenador dels vermell-i-negres, Camilo Speranza, destaca que cal ser més regulars fora de casa per millorar els resultats.

Sensacions diferents les que viuen Junior i SantCu en finalitzar la primera volta de campionat. Els blau-i-negres presenten uns números molt regulars amb 11 victòries, un empat i 5 derrotes que els han portat a sumar 34 punts, a dos de la promoció d'ascens que ocupa el Juventud 25 de Septiembre. Més lluny queda el Sant Ildefons, líder amb 44 i amb 10 més que els blau-i-negres. El joc de toc i combinatiu del Junior és la seva essència i aposta. L'entrenador dels blau-i-negres, Paco Carballo, defensa aquest estil, però creu que a vegades falta experiència per treure més rendiment en alguns partits.

Paco Carballo

La proposta ens ha generat molt futbol, però a vegades sense resultats. Hem de ser més madurs a la categoria.


El Junior és el quart equip més golejador del grup i el tercer menys golejat, números que expliquen la regularitat del bon balanç defensiu i ofensiu. El SantCu, recent descendit de Primera Catalana, ha completat una primera volta brillant com a local convertint-se en el segon millor del grup només superat pel líder, el Sant Ildefons. Els vermell-i-negres només ha empatat dos partits i n'ha perdut un a casa.

La taca negra és lluny de la ZEM Jaume Tubau on l'equip no sap el que és guanyar. Sumant el primer tram de temporada, els de Camilo Speranza tenen més a prop la promoció de descens, a sis punts, que la d'ascens, a 14. Per al tècnic de l'equip, Camilo Speranza, destaca que l'objectiu per a la segona volta és ser més regulars i sòlids.

Camilo Speranza

A casa hem aconseguit resultats. Com a visitants no hem estat encertats.


El Junior inicia la segona volta dissabte al camp de la Penya Màlaga, conjunt de la part baixa de la taula. El SantCu ho farà a casa diumenge rebent el líder, el Sant Ildefons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.