El defensa Albert Serrat deixa el SantCu per falta d'entesa amb l'entrenador


  • Comparteix:

Albert Serrat en un servei de banda

Albert Serrat en un servei de banda

El defensa Albert Serrat deixa el SantCu després de cinc temporades al club, quatre d'elles com a jugador del primer equip. El sabadellenc marxa per desavinences amb el tècnic Camilo Speranza però assegura que negocia la seva incorporació amb un equip de Segona Catalana de la zona pel que resta de temporada. Al club santcugatenc, Serrat ha combinat les facetes d'entrenador de futbol base i jugador del primer equip.

La incomoditat de Serrat al SantCu és recent i comença amb la seva destitució, aquesta temporada, de l'aleví A. A partir de llavors, el jugador assegura que l'actitud del tècnic del primer equip amb ell no ha estat clara. Els dos factors han estat el detonant de la seva marxa.

Albert Serrat

Quan després d'un partit truca a jugadors per criticar uns altres, no em sembla bé. Considero que s'ha d'anar de cara. No estava a gust per la meva situació amb l'aleví.


El seu últim partit com a vermell-i-negre ha estat a Begues, en la penúltima jornada de la primera volta.
Durant les quatre temporades que ha vestit la samarreta del SantCu ha viscut l'ascens a Primera Catalana i el descens de la temporada passada a Segona Catalana amb el tècnic José Luis Duque a la banqueta.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.