El SantCu reafirma els valors solidaris amb un torneig per a la Fundació Vicente Ferrer


  • Comparteix:

Imatge de l'assemblea del Sant Cugat Esport

Imatge de l'assemblea del Sant Cugat Esport

El Sant Cugat Esport reforça la vessant solidària del club amb la creació d'un nou campionat, el 1er Torneig Fundació Vicente Ferrer, que es durà a terme el dissabte 1 de març. Els diners que es recaptin en la competició, que comptarà amb equips de renom estatal d'edats entre benjamí i aleví, aniran destinats a la fundació. Ho ha explicat el club durant l'assemblea general ordinària, que s'ha dut a terme aquest divendres i que ha comptat amb prop d'una vintena de socis.

Vila-real, Barça, Espanyol, Cornellà i més clubs cabdals del futbol estatal s'uniran sota el projecte solidari del Sant Cugat Esport en el 1er Torneig Fundació Vicente Ferrer. Després del resultat de l'experiència de l'any passat, una expedició de membres de l'entitat vermell-i-negre a l'Índia, el club segueix bolcat en ajudar la Fundació. El president del club, Llorenç Santasusagna, explica la iniciativa.

Llorenç Santasusagna

Aquest torneig ens ha de facilitar a recollir fons per seguir amb un dels valors actius del club, la solidaritat.


Tot plegat s'ha explicat en una assemblea ordinària en què també s'ha anunciat el canvi de proveïdor de l'equipació dels equips del SantCu, després que el club trenqués amb l'anterior empresa amb la qual tenia l'acord. Ara serà la marca Joma qui vesteixi els jugadors de l'entitat. Per a la distribució de les noves equipacions s'ha fet un acord puntual amb l'empresa Thinkinsport, amb la qual, ha assegurat Santasusagna, s'ha treballat molt còmode i es podria ampliar la vinculació. A la reunió també s'ha aprovat el canvi en els estatuts del club, incloent-hi la figura del voluntari tal com es requereix amb les noves normatives referents a la regularització laboral de l'esport. En plana econòmica s'ha recordat que l'entitat ha hagut de reduir un 15% el pressupost en tres temporades, i per a la 2013-14 s'ha aprovat un pressupost de 220.000 euros.

En el torn de precs i preguntes un soci ha manifestat la disconformitat amb l'horari del primer equip, un sentiment, ha dit el soci, 'generalitzat per molta part del públic'. D'altra banda, també s'ha fet referència a l'opció de cobrar entrada per accedir a la ZEM Jaume Tubau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.