L'Olímpyc Floresta es veu superat pel Bar Mi Casa en un fluix segon temps

L'Olímpyc Floresta s'ha vist superat pel Bar Mi Casa

L'Olímpyc Floresta cau golejat (9-2) a la pista del Bar Mi Casa i suma nou jornades sense guanyar al grup 3 de Segona B. Els de Xaloc Rion han marxat al descans amb 2 a 0, però s'han vist superats en el segon temps davant un conjunt local molt superior.

L'Olímpyc Floresta no ha pogut superar el Bar Mi Casa a domicili. Els locals han controlat el matx i han aconseguit un mínim avantatge de 2 a 0 per arribar al descans. A la represa els de Xaloc Rion no han tingut la sort de cara i han estavellat dues pilotes al pal. De tenir oportunitats per empatar el matx a rebre dos gols en contra que posaven el 4 a 0. Daní Martí ha posat el 4 a 1, però brutal reacció de l'equip de Sant Vicenç amb quatre dianes més deixant el 8 a 1 en el marcador. Martí Casas feia el segon per als florestans i el Bar Mi Casa sentenciava amb el 9 a 2 definitiu. L'entrenador de l'Olímpyc, Xaloc Rion, destaca el fluix segon temps del seu equip.

Xaloc Rion

Ens hem deixat anar en el segon temps i hem donat una mala imatge.

Els florestans sumen 13 punts, un per sobre de la permanència. L'Olímpyc rebrà dissabte el Club Natació Sabadell, rival directe que suma tres punts més que els de la Floresta.