L'Olímpyc Floresta visita el Sant Andreu per continuar amb la bona ratxa


  • Comparteix:

Imatge del partit d'anada a la Floresta

Imatge del partit d'anada a la Floresta

L'Olímpyc Floresta visita un incòmode i intens Sant Andreu de la Barca a la 20a jornada de Segona Divisió B aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda. El potencial dels andreuencs però s'ha vist afectat per la marxa d'algun jugador tot i que encara mantenen opcions d'ascens. Els florestans es desplacen amb quatre baixes i sense que el seu entrenador, Xaloc Rion, pugui seure a la banqueta. Rion ha estat sancionat amb vuit partits després de l'expulsió del cap de setmana passat.

L'Olímpyc Floresta té una visita complicada a la pista d'un dels favorits a l'ascens. Després d'un inici espectacular, el Sant Andreu de la Barca s'ha mostrat més irregular. Problemes econòmics van fer trontollar la continuïtat de l'equip a la categoria, però finalment s'han solucionat. A partir d'aquí la marxa dels andreuencs a la lliga ha derivat en una ratxa de quatre victòries consecutives, recuperant la força del principi de temporada.

Al davant tindran un Olímpyc Floresta que té les baixes de Martí Arimany, Joan Ferrer, Marc Feu i Pablo Arnáiz. La darrera victòria contra el Natació Sabadell, aconseguida in extremis amb un gol de Martí Casas a falta de 15 segons, ha omplert de moral als de Xaloc Rion, que saben de la perillositat d'un Sant Andreu que es mostra molt fort tot i les baixes, com comenta Rion.

Xaloc Rion

És un dels millors equips de la categoria, però si no es veu a dalt de la classificació abaixa el rendiment. Està igualat amb un grup de set o vuit equips.


Un Xaloc Rion que no podrà dirigir aquest partit després d'una contundent sanció de vuit partits aplicada per la Federació Espanyola de Futbol. Tot plegat després d'una forta discussió en el partit de la jornada passada contra el CN Sabadell. El partit es juga en el pavelló municipal Onze de Setembre de Sant Andreu de la Barca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.