L'Olímpyc Floresta iguala un 0 a 3 però es queda sense sumar un triomf vital

L'Olímpyc Floresta encadena el tercer partit consecutiu sense perdre a casa en empatar (3-3) davant l'IGGA Prosperitat en la 22a jornada del grup 3 de Segona Divisió B. Els florestans han fet un mal primer temps en què han acabat perdent per 0 a 2. A l'inici de la represa, la Prospertitat ha fet el tercer, però aleshores els florestans s'han tret la son de les orelles per igualar amb gols de Dani Martí, Martí Casas i Diego Neira.

L'Olímpyc ha sortit a Can Llobet sorprenement adormit i el respecte i la por de tots dos equips d'encaixar un gol ha fet que es veiessin poques ocasions. En el minut 7 en una jugada desafortunada Rubén Bosch s'ha introduït la pilota a la seva porteria fent el 0 a 1. Els barcelonins aprofitaven els contraatacs per buscar el gol i l'Olímpyc necessitava jugades llargues per arribar, com un doble xut que el porter visitant s'ha encarregat de rebutjar. Als 15 minuts Alex Peramos ha fet el 0 a 2 en una bona sortida des del darrere i Martí Casas i Albert Cardona han pogut escurçar distàncies just abans del descans.

A l'inici del segon temps, Jordi ha fet el 0 a 3 després d'una passada de la mort i posava les coses molt difícils als florestans. Els blau-i-blancs han reaccionat immediatament i Dani Martí ha escurçat distàncies amb una jugada en solitari. Poc després, Martí Casas amb un xut després d'una sacada de banda ha posat el seu equip dins el partit i la por al cos de la Prosperitat. Said ha pogut fer el quart en una rematada sol, però ha estat Diego Neira qui ha fet l'empat després d'una gran jugada d'equip. En els últims instants l'Olímpyc ha dominat, però no ha trobat el gol.

L'Olímpyc està quatre punts per sobre del descens i la setmana vinent visita la pista del Sala 5 Martorell.